Sari la conținut
Ai nevoie de un site web?
Oferim servicii de creare site web adaptabil la toate dispozitivele media. Cu serviciului de design web ideile tale se vor transforma intr-o prezenta online eficienta si cu impact.

Realizam site-uri web de prezentare, magazine online, platforme cu diferite optiuni.

Utilizam CMS-uri: WordPress, OpenCart, Prestashop.

Atunci cand proiectul impune realizarea unui site web custom, oferim clientilor nostrii si aceasta posibilitate.
Suna pentru detalii la: 0747 860 078
creare site web

De ce ai nevoie de serviciului nostru de creare site web?

Ai nevoie de un site web din mai multe motive, noi insa vom prezenta 5 aspecte pentru care ai nevoie de un site web care sa iti ofere o prezenta online pentru afacerea ta. Aspectele sunt adatapbile la toate tipurile de afaceri indiferent de categoria din care acestea fac parte.

Care este scopul unui site web?

Un site web indiferent de tipul lui, are ca principal scop expunerea afacerii tale. Prezentarea intr-un mod digitalizat a produsului sau a serviciului pe care tu il oferi. In continutul site-ului web poti aduga toate informatiile de care clientii care cauta acel serviciu sau produs au nevoie pentru a se decide. Site-urile web realizate de noi la TANWEB Satu Mare, nu au limita de continut si sunt realizate de tool-uri OpenSource, iar de administrarea ulterioara a site-ului web de poti ocupa tu sau poti conta pe noi in baza unui servicu lunar de mentenanta. Iti vom prezenta cateva probleme pe care afecerea ta le poate intampina in lipsa unui site web.