Sari la conținut

Optimizare SEO site web

Optimizarea seo a site-ului web reprezinta un proces complex de setari si configurari a carui scop este cresterea traficului organic, traficului generat prin cautarile google dupa anumite cuvinte cheie.

Site-ul tau are nevoie de optimizare SEO?

Marja de optimizare SEO a site-urilor este de 10% din toate site-urile verificate de noi in urma cererilor dumneavoastra.

logo tanweb creare pagini si site-uri web

Optimizarea SEO a unui site web se imparte in doua actiuni principale

OPTIMIZARE SEO ON-PAGE

SEO On-Page se referă la optimizarea elementelor din interiorul unei pagini web pentru a îmbunătăți clasamentul acesteia în rezultatele căutării. Aceasta include optimizarea imaginilor, a titlului, a descrierii meta, a structurii HTML și a conținutului, prin crearea de conținut util pentru vizitatori, cum ar fi facilități, servicii, atracții locale, etc.

OPTIMIZARE SEO OFF-PAGE

SEO Off-Page se referă la optimizarea care se face în afara paginii web și care are ca scop să îmbunătățească autoritatea site-ului în ochii motoarelor de căutare. Acest lucru se poate face prin obținerea de link-uri către site-ul dvs. de la alte site-uri cu autoritate ridicată, creare de profiluri Google My Business, obținere de link-uri în ghiduri turistice sau bloguri de călătorii, promovarea site-ului prin intermediul rețelelor sociale, forumuri, etc.

Oferim servicii de promovare/optimizare SEO pentru site-uri web de prezentare si magazine online in toate localitatile: Satu Mare, Cluj, Oradea, Timsoara, Sibiu, Bistrita, Zalau, Iasi, Bucuresti, Constanta, Arges, Baia Mare, Sighet,